Bil spel Britains Farm Toys IH Farmall 1206 Limited Edition

Bil spel Britains Farm Toys IH Farmall 1206 Limited Edition
648,74 kr
Upptäck kraften och kvaliteten i Britains bilspel IH Farmall 1206 Limited Edition, för timmar av körglädje!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Britains Farm Toys IH Farmall 1206 Limited Edition

Upptäck körglädjen med Britains Car Games IH Farmall 1206 Limited Edition! Denna leksak är designad av det berömda varumärket Britains och kommer att glädja bil- och lekentusiaster. Med sin autentiska design och omsorgsfulla detaljer är denna Farmall 1206 i begränsad upplaga en riktig pärla för samlare.

Bilsetet är tillverkat av högkvalitativa material och är byggt för att hålla länge. Barn kommer att ha roligt i timmar med denna realistiska modell, som troget återger egenskaperna hos den berömda IH Farmall 1206. Dessutom uppmuntrar denna leksak barn att utveckla sin fantasi och motorik.

Oavsett om du är ett fan av miniatyrbilar eller letar efter en originell present till ett barn, är Britains bilset IH Farmall 1206 Limited Edition det perfekta valet. Lägg till den i din samling eller ge den till någon du tycker om, den här leksaken kommer garanterat att skapa sensation!

Missa inte chansen att äga denna begränsade upplaga av Farmall 1206, som bara finns tillgänglig under en begränsad tid. Så vänta inte längre, beställ nu och gör dig redo för timmar av skoj med detta magnifika bilspel.

Mer information

Varumärke Britains Farm Toys
Tillverkarens SKU 433637
Färg röd/beige
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1