Bil spel Britains Farm Toys Ford 6600

Bil spel Britains Farm Toys Ford 6600
465,10 kr
Upptäck realism och underhållning med Britains Car Games Ford 6600, det perfekta valet för bil- och spelentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Britains Farm Toys Ford 6600

Bil- och spelentusiaster kommer att älska Britains bilspel Ford 6600! Denna produkt från Britains kombinerar skoj och realism för en unik spelupplevelse. Denna leksak är inspirerad av den berömda modellen Ford 6600 och kommer att glädja både barn och vuxna med sina trogna detaljer och realistiska funktioner.

Denna leksaksbil är tillverkad av kvalitetsmaterial och är ett riktigt samlarobjekt för modellbilsentusiaster. Dess storlek och finish gör den till ett perfekt dekorationsobjekt för motorsportentusiaster. Små barn kan roa sig i timmar med att köra denna bilreplika i olika terränger, medan äldre barn kan beundra dess precision och kvalitet.

Britains Ford 6600 är också ett utmärkt sätt att introducera barn till bilarnas värld. De kan utveckla sin fantasi genom att skapa tävlingsscenarier och hitta på äventyr för sin bil. Denna leksak uppmuntrar också utvecklingen av koordination och finmotorik hos små barn.

Tack vare sin robusthet och soliditet kan detta bilspel användas både inomhus och utomhus. Barnen kommer att kunna njuta av sitt nya förvärv i alla situationer. Dessutom gör den kompakta storleken det enkelt att ta med sig leksaken vart du än går.

Låt dig förföras av Britains Car Games Ford 6600 och unna dig lite kul med familj och vänner. Denna produkt från Britains leksaks- och spelsortiment är ett måste för alla bil- och spelentusiaster. Så vänta inte längre och lägg till den i din samling nu!

Mer information

Varumärke Britains Farm Toys
Tillverkarens SKU 433088
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1