Bilspel - arocs låglastare 2.4ghz Jamara Mercedes

Bilspel - arocs låglastare 2.4ghz Jamara Mercedes
1 193,54 kr
Ge ditt barn timmar av skoj med vårt Arocs 2.4Ghz bilspel med låglastare - signerat Jamara." jeuxetjouets Jamara
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bilspel - arocs låglastare 2.4ghz Jamara Mercedes

Upptäck nöjet att leka med Arocs 2.4Ghz låglastarbilspel från Jamara! Denna fantastiska leksak är ett riktigt mästerverk från Jamara, en specialist på leksaker och spel. Du kommer att bli förvånad över kvaliteten och realismen hos denna bilmodell Mercedes, perfekt för barn som älskar att köra bil.

Tack vare fjärrkontrollen med 2,4 GHz-frekvens kan du styra din Arocs låglastare med stor precision. Oavsett om den radiostyrda bilen används inomhus eller utomhus erbjuder den en spännande och rolig lekupplevelse för både stora och små.

Utformningen av denna modellbil är inspirerad av den berömda Arocs-lågbilen från Mercedes, med alla dess verklighetstrogna detaljer. Barnen kommer att älska att kunna köra sin egen miniatyrversion av detta byggfordon och skapa sina egna lekscenarier.

Bilsetet är tillverkat av kvalitetsmaterial och är robust och hållbart för att klara barnens intensiva användning. Dessutom är det enkelt att montera och använda, vilket gör det till en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller andra speciella tillfällen.

Ge ditt barn möjlighet att utveckla sin koordination och fingerfärdighet samtidigt som de har roligt med Arocs 2,4 GHz bilset med låglastare från Jamara. Missa inte chansen att ge ditt barn en leksak som kommer att ge timmar av skoj och äventyr!

Mer information

Varumärke Jamara
Tillverkarens SKU 432959
Färg gul/svart
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1