Bil spel Britains Farm Toys JCB 541-70 AgriPro Loadall F1 Limited

Bil spel Britains Farm Toys JCB 541-70 AgriPro Loadall F1 Limited
709,96 kr
Fördjupa dig i bilspelens värld med Britains JCB 541-70 AgriPro Loadall F1 Limited - ett måste för fans av spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Britains Farm Toys JCB 541-70 AgriPro Loadall F1 Limited

Gå in i gårdens värld med Britains bilset JCB 541-70 AgriPro Loadall F1 Limited. Denna leksak är designad av det berömda varumärket Britains och kommer att glädja både unga och gamla fordons- och byggentusiaster.

Denna miniatyrleksak är inspirerad av den berömda JCB 541-70 AgriPro Loadall F1-modellen och är en perfekt kopia av originalmaskinen. Med sina realistiska detaljer och kvalitetsfinish kommer den säkert att fånga ditt barns fantasi.

Britains bilset är tillverkat av solida material och är byggt för att hålla länge och tåla de mest intensiva lekar. Ditt barn kommer att ha timmar av roligt med att bygga, flytta och transportera föremål med denna minilastbil.

Oavsett om det är i trädgården, sovrummet eller på stranden är den här leksaken perfekt för att stimulera ditt barns fantasi och kreativitet. De kommer att kunna skapa massor av berättelser och äventyr med hjälp av denna leksak som en riktig byggmaskin.

Britains bilset är också ett utmärkt sätt att lära ditt barn grunderna i att bygga och använda maskiner. De kommer att kunna utveckla sin problemlösningsförmåga samtidigt som de har roligt.

Med sin ikoniska gula finish och verklighetstrogna detaljer är denna leksak en riktig fröjd för ögat. Den är också ett utmärkt tillskott till alla fordonsleksaksentusiasters samling.

Missa inte chansen att ge ditt barn Britains bilset JCB 541-70 AgriPro Loadall F1 Limited. En leksak som kombinerar skoj, utbildning och kvalitet för timmar av skoj och byggande.

Mer information

Varumärke Britains Farm Toys
Tillverkarens SKU 432715
Färg grön/svart
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1