Figur av charolais-ko Britains Farm Toys

Figur av charolais-ko Britains Farm Toys
152,91 kr
Kollektion av Britains Charolais-figurer: kvalitetsföremål för fans av spel och leksaker. Upptäck dem nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figur av charolais-ko Britains Farm Toys

Britains presenterar sin nya kollektion av figuriner av Charolais-kor. Dessa bedårande figurer är perfekta för spel- och leksaksentusiaster, liksom för samlare av skalmodeller.

Dessa figurer av Charolais-kor är gjorda med omsorg och känsla för detaljer och är verklighetstrogna. Deras silkeslena pälsar och muskulösa kroppar är exakt återgivna, vilket gör dem till unika samlarobjekt.

Oavsett om du gillar spel eller älskar kor är dessa figurer ett måste i din samling. De är också perfekta för barn som gillar att leka med miniatyrdjur.

Dessa Charolais-figurer är ett utmärkt sätt att stimulera barns fantasi och kreativitet, samtidigt som de ger timmar av rolig lek. De är också perfekta för att dekorera ett barns sovrum eller en samlarhylla.

Dessa figurer är inte bara vackra och realistiska, de är också tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa deras hållbarhet. De är utformade för att kunna lekas med och hanteras utan att gå sönder, vilket gör dem till en perfekt present till både barn och vuxna.

Lägg till dessa Britains Charolais-figurer till din spel- och leksakssamling idag. De kommer att ge en touch av realism och kvalitet till din lekvärld. Vänta inte för länge, dessa figurer är mycket populära och kommer sannolikt att sälja slut snabbt!

Mer information

Varumärke Britains Farm Toys
Tillverkarens SKU 432401
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1