Ridleksak - stall med vindtätt nät Kidsglobe

Ridleksak - stall med vindtätt nät Kidsglobe
985,42 kr
Unna dig ett stall med vindtätt nät Kidsglobe, ett måste för alla som gillar ridsport. Upptäck den nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridleksak - stall med vindtätt nät Kidsglobe

Upptäck vår ridleksak, Stallet med vindtätt nät från Kidsglobe, ett måste för alla som älskar spel och leksaker! Denna leksak är utformad för att ge en realistisk och rolig lekupplevelse för barn som älskar att rida.

Stallet med vindtätt nät levereras med massor av tillbehör för att förbättra leken: en ledad plasthäst, en sadel, skötseltillbehör, hästfoderpåsar och mycket mer! Barnen kan föreställa sig hästäventyr genom att skapa sitt eget scenario med dessa tillbehör.

Det vindtäta nätet är ett praktiskt tillskott till stallet och skyddar mot väder och vind så att barnen kan fortsätta leka även under blåsiga dagar. Dessutom är stallet enkelt att transportera tack vare sin kompakta, lätta storlek, vilket gör det till en idealisk leksak för semestrar eller familjeutflykter.

Varumärket Kidsglobe är synonymt med kvalitet och hållbarhet. Alla material som används vid tillverkningen av denna leksak är av högsta kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och lång livslängd. Barn kommer att kunna njuta av denna leksak i timmar utan att bli uttråkade, tack vare dess realistiska design och de många lekmöjligheter den erbjuder.

Sammantaget är Stallet med vindtätt nät från Kidsglobe ett utmärkt val för barn som älskar ridspel och leksaker. Denna leksak erbjuder både realism och underhållning och kommer säkert att uppskattas av blivande små cavaliers. Vänta inte längre och ge ditt barn möjlighet att ha roligt och utveckla sin fantasi med denna exceptionella leksak.

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 426128
Färg grön/röd/brun
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1