Vattentät softshelljacka för barn Helly Hansen Marka

Vattentät softshelljacka för barn Helly Hansen Marka
Börjar på: 1 346,70 kr
Skydda ditt barn från väder och vind med den vattentäta softshelljackan Helly Hansen Marka, designad av ett pålitligt märke.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 346,70 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät softshelljacka för barn Helly Hansen Marka

Den vattentäta softshelljackan för barn Helly Hansen Marka är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt och torrt på alla deras utomhusäventyr. Jackan tillverkas av det välkända varumärket Helly Hansen, som är specialister på tekniska sportkläder, och är utformad för att ge maximalt skydd mot väder och vind, samtidigt som den är bekväm och praktisk för unga upptäcktsresande.

Jackan är designad med softshell-teknik, som kombinerar ett vatten- och vindavvisande yttertyg med ett mjukt, varmt foder på insidan. Det innebär att ditt barn kan hålla sig torr även i hällregn eller blåsiga förhållanden, samtidigt som det är bekvämt tack vare tygets andningsförmåga.

Jackan har också en hög standard med tejpade sömmar och en vattentät dragkedja för extra skydd. Den är utformad för att tåla slitage, vilket gör den till ett pålitligt val för aktiva barn.

Förutom sin funktionalitet har Helly Hansen Marka children's softshell waterproof jacket en modern, snygg design med märkets ikoniska logotyp på bröstet. Den finns i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Jackan är utformad för barn i alla åldrar och är idealisk för utomhusaktiviteter som vandring, camping, cykling eller bara för att gå till skolan i vått väder. Den är lätt och enkel att förvara, vilket gör den till ett praktiskt val för alla tillfällen.

Ge ditt barn kvaliteten och prestandan hos varumärket Helly Hansen med Marka Children's softshell waterproof jacket. Skydda dem från väder och vind och låt dem utforska i full tillit och säkerhet med denna pålitliga och snygga jacka. Beställ nu och ge ditt barn det allra bästa inom softshell-teknik för att tackla alla väderförhållanden med stil.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 41793-179
Färg terrakotta
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior