Bilspel - mobil kran Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz

Bilspel - mobil kran Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz
973,18 kr
Ha kul med Mercedes Arocs 2,4Ghz mobilkran från Jamara! Den perfekta leksaken för bilfantaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bilspel - mobil kran Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz

Bilset med mobilkran Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz är ett måste för spänningssökare och byggentusiaster. Bilspelet tillverkas av det välkända varumärket Jamara och är perfekt för barn som älskar spel och leksaker. Med sin 2,4 GHz fjärrkontroll kommer barnen att kunna styra sin mobilkran med precision och realism.

Det här bilspelet är inspirerat av Mercedes Arocs och är det perfekta verktyget för spirande små byggare. Tack vare den mobila kranen kan barnen lyfta och flytta föremål, precis som på en riktig byggarbetsplats! Leksakens finish och detaljer är av exceptionell kvalitet och ger en uppslukande och realistisk lekupplevelse.

Detta bilspel är inte bara roligt, det är också ett utmärkt sätt att utveckla barns koordination och finmotorik. De kan ha roligt när de bygger och flyttar föremål samtidigt som de utvecklar sin fingerfärdighet.

Detta bilset är tillverkat av robusta, hållbara material och är utformat för att tåla de mest intensiva lekar. Barn kommer att kunna njuta av sin mobilkran i timmar utan att behöva oroa sig för att skada den.

Kort sagt, bilsetet Mobilkran Jamara Mercedes Arocs 2,4Ghz är ett perfekt val för barn som älskar spel och leksaker. Med sin exakta fjärrkontroll, realistiska konstruktion och oklanderliga kvalitet kommer denna leksak garanterat att vinna både stora och små hjärtan. Ge ditt barn timmar av skoj och äventyr med detta måste-ha bilspel från Jamara.

Mer information

Varumärke Jamara
Tillverkarens SKU 416782
Färg gul
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1