Flip-flops för babyflickor Havaianas Slim Glitter Iridescent

Flip-flops för babyflickor Havaianas Slim Glitter Iridescent

Börjar på: 281,58 kr

216,08 kr

-23%
Ge din lilla prinsessa komfort och stil med Havaianas Slim Glitter Iridescent flip-flops för babyflickor. Ett välkänt varumärke för fashionistas.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 281,58 kr

216,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för babyflickor Havaianas Slim Glitter Iridescent

Flip-flops för tjejer från Havaianas Slim Glitter Iridescent är det perfekta valet för modemedvetna tjejer. Med sitt välkända varumärke Havaianas är dessa flip-flops både snygga och bekväma. Tjejerna kan bära dem på stranden, vid poolen eller bara på en promenad på stan.

Varumärket Havaianas är känt för sina kvalitetsprodukter, och dessa flip-flops är inget undantag. De är tillverkade av mjukt, slitstarkt gummi och är garanterat långlivade och bekväma för unga tjejers känsliga fötter.

Designen på Slim Glitter Iridescent flip-flops är både lekfull och elegant, perfekt för unga tjejer som gillar att vara moderiktiga. Deras glänsande, skimrande färg kommer att ge en touch av glamour till alla sommaroutfits. Dessutom ger den texturerade sulan optimalt grepp och stabilitet för säker gång.

Dessa flip-flops är speciellt utformade för juniortjejer och har perfekt passform för deras växande fötter. De är lätta och enkla att ta på, vilket gör dem till ett praktiskt alternativ för sommaraktiviteter.

Slutligen är flip-flops från Havaianas Slim Glitter Iridescent ett måste för alla tjejer som vill ha stil och komfort. Så gå vidare och unna din dotter dessa högkvalitativa flip-flops som kommer att hålla hennes fötter glittrande hela sommaren lång!

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4148922-1056
Färg lavendelblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1