Vattentät jacka för barn Helly Hansen K Sarah

Vattentät jacka för barn Helly Hansen K Sarah
Börjar på: 1 101,84 kr
Den vattentäta jackan Helly Hansen K Sarah för barn, perfekt anpassad till deras ålder, för att klara alla väder med stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 101,84 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattentät jacka för barn Helly Hansen K Sarah

Den vattentäta barnjackan Helly Hansen K Sarah är ett måste för spirande unga äventyrare. Jackan tillverkas av det kända märket Helly Hansen och kombinerar stil och funktionalitet för att ge optimalt skydd mot väder och vind.

Den vattentäta jackan har utformats speciellt för barn och är fullpackad med banbrytande tekniska funktioner för att säkerställa totalt skydd mot regn, vind och snö. Det vattentäta och andningsbara tyget släpper ut fukt samtidigt som det hindrar vatten från att tränga in, så att ditt barn alltid hålls torrt och bekvämt.

Den vattentäta jackan Helly Hansen K Sarah har också en justerbar huva som skyddar ditt barns huvud och ansikte mot väder och vind. Justerbara muddar och en elastisk fåll ger perfekt passform för maximalt skydd mot väder och vind.

Förutom sin funktionalitet är denna jacka också mycket modern med sin moderna design och ljusa färger. Ditt barn kommer att älska att bära den under alla sina utomhusaktiviteter, oavsett om det handlar om att gå till skolan, cykla eller leka med vänner.

Den vattentäta jackan är tillverkad av det välkända märket Helly Hansen och är synonym med kvalitet och hållbarhet. Den tål ditt barns mest intensiva lekar och äventyr, för långvarig användning.

Ge ditt barn det bästa skyddet mot väder och vind med den vattentäta jackan Helly Hansen K Sarah. Den kombinerar stil och funktionalitet och kommer att vara den perfekta följeslagaren för alla deras utomhusaktiviteter, oavsett väder. Beställ nu och ge ditt barn den jacka de förtjänar för att hålla sig torra och varma.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 40084-699
Färg Heatheraop
Färg Violett
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior