Vattentät jacka för barn Helly Hansen K Shelter 2.0

Vattentät jacka för barn Helly Hansen K Shelter 2.0
Börjar på: 1 346,70 kr
Håll dig torr med Helly Hansen K Shelter 2.0 vattentät jacka för barn - toppkvalitet från Helly Hansen för juniorer.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Vattentät jacka för barn Helly Hansen K Shelter 2.0

Den vattentäta barnjackan Helly Hansen K Shelter 2.0 är det perfekta valet för att hålla ditt barn torrt och varmt i vått väder. Jackan är designad av det kända varumärket Helly Hansen och är speciellt anpassad för barn och erbjuder både skydd mot väder och vind och en modern stil.

Den vattentäta jackan har den senaste tekniken från Helly Hansen, vilket garanterar exceptionell kvalitet och hållbarhet. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både lätt och robust, vilket ger optimal komfort vid utomhusaktiviteter. Den åtsittande passformen är speciellt utformad för barn och ger total rörelsefrihet samtidigt som den ger maximalt skydd.

Den vattentäta barnjackan Helly Hansen K Shelter 2.0 är utrustad med ett Helly Tech® Performance-membran som ger optimal vattentäthet och andningsförmåga. Så även i ösregn kommer ditt barn att hålla sig torr och bekväm. Dessutom är jackan helt vattentät tack vare de helt förseglade sömmarna.

Förutom att vara praktisk är Helly Hansen K Shelter 2.0 vattentät jacka för barn också mycket snygg. Med sin moderna design och ljusa färger kommer den att bli ditt barns favoritplagg för utomhusaktiviteter. Oavsett om de går till skolan eller leker på lekplatsen är den här jackan perfekt för alla tillfällen.

Den vattentäta jackan är speciellt utformad för barn i alla åldrar och ger optimalt skydd för de yngsta äventyrarna. Oavsett om det regnar, blåser eller snöar är den vattentäta barnjackan Helly Hansen K Shelter 2.0 det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt och torrt under alla omständigheter.

Kort sagt, Helly Hansen K Shelter 2.0 vattentät jacka för barn är ett måste för alla föräldrar som bryr sig om sina barns komfort och säkerhet. Med sin överlägsna kvalitet, moderna design och exceptionella prestanda kommer den säkert att bli ditt barns favoritplagg för alla deras utomhusäventyr. Vänta inte längre och ge ditt barn denna vattentäta jacka från det kända märket Helly Hansen för optimalt skydd och oslagbar stil.

Mer information

Varumärke Helly Hansen
Tillverkarens SKU 40070-636
Färg azurit
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior