Flip-flops för baby Havaianas Slim

Flip-flops för baby Havaianas Slim

Börjar på: 281,58 kr

216,08 kr

-23%
Ta till dig den brasilianska stilen från tidig ålder med de söta baby flip-flops Havaianas Slim, från det kända märket Havaianas.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 281,58 kr

216,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Flip-flops för baby Havaianas Slim

Upptäck de bedårande babyflip-flops från Havaianas Slim, speciellt framtagna för småbarn! Detta välkända varumärke presenterar en ny kollektion med skor för bebisar som kombinerar komfort, stil och kvalitet. Havaianas Slim baby flip-flops är en miniversion av de berömda brasilianska flip-flops, speciellt anpassade till våra små fötter.

Flipflopsen är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara mjuka och bekväma för känsliga små fötter, de är också tillräckligt tåliga för att klara av deras dagliga äventyr. De mjuka gummibanden sitter tätt runt barnets fötter och ger optimalt stöd och rörelsefrihet.

Dessa babyflip-flops från Havaianas Slim finns i en rad ljusa, roliga färger och ger alla outfits en touch av skoj. Oavsett om det är en dag på stranden, en familjeutflykt eller bara en promenad, är dessa flip-flops det perfekta valet för att hålla små fötter svala, bekväma och trendiga.

Flipflopsen är också lätta att ta på och av tack vare den praktiska designen, perfekt för föräldrar på språng. Dessutom är de lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Ge ditt barn komfort och stil med baby flip-flops Havaianas Slim. Dessa flip-flops är perfekta för växande bebisar och är ett måste för sommaren. Så lägg till dem i ditt barns garderob redan nu!

Mer information

Varumärke Havaianas
Tillverkarens SKU 4000030-5241
Färg rosa feber
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby