Ridleksak - höbal med förvaring Kidsglobe

Ridleksak - höbal med förvaring Kidsglobe
618,14 kr
Upptäck ridleksaken med höbalar och förvaring Kidsglobe, det perfekta tillbehöret för blivande ridentusiaster. Erbjuds av Kidsglobe.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridleksak - höbal med förvaring Kidsglobe

Ridleksak - höbal med förvaring Kidsglobe är ett måste för unga ridentusiaster. Denna leksak är designad av det kända varumärket Kidsglobe och är både rolig och lärorik. Perfekt för barn som älskar spel och leksaker, den kommer att fördjupa dem i den underbara världen av ridning.

Förutom att vara rolig är denna leksak också mycket praktisk tack vare sin integrerade höstackformade förvaring. Barn kommer att kunna förvara alla sina små ridtillbehör och figurer inuti, vilket gör dem lätta att förvara och förvara.

Denna leksak är tillverkad av kvalitetsmaterial och är robust och hållbar, vilket garanterar oändliga timmar av lek. De realistiska detaljerna, t.ex. stalldörren och höbalarna, gör leksaken ännu mer attraktiv för barn.

Med hjälp av sin fantasi kan barnen skapa berättelser och äventyr med sina favoritridfigurer. Denna leksak hjälper dem också att utveckla sin finmotorik och kreativitet.

Oavsett om det är till födelsedag, jul eller bara för skojs skull är höstacken med förvaring Kidsglobe en perfekt present till alla små ridentusiaster. Ge dem chansen att leva ut sina cavaliers drömmar med denna exceptionella leksak som kommer att ge dem timmar av skoj och förundran. Vänta inte längre, köp denna ridleksak nu Kidsglobe och låt dina barn utforska den spännande världen av ridning!

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 379479
Färg beige/grå/röd
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1