Bil spel Universal Hobbies New Holland T7.165S

Bil spel Universal Hobbies New Holland T7.165S
1 022,15 kr
Upptäck den nya bilmodellen T7.165S från Universal Hobbies, perfekt för alla som älskar spel och leksaker. Beställ den nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bil spel Universal Hobbies New Holland T7.165S

Fans av bilspel och varumärket Universal Hobbies kommer att bli glada över att upptäcka den helt nya New Holland T7.165S-modellen. Denna leksak är perfekt för både barn och samlare, tack vare dess exceptionella kvalitet och realism.

Denna bilmodell tillverkas av Universal Hobbies och är en perfekt kopia av den berömda traktorn New Holland T7.165S. Med sina realistiska detaljer och noggranna finish kommer den säkert att övertyga även de mest krävande kunderna.

Detta bilset är inte bara en fröjd för ögat, utan även för händerna. Både unga och gamla kan njuta av att rulla den över alla ytor tack vare de högkvalitativa gummihjulen. Det robusta metallchassit gör att den håller för många timmars lek.

Oavsett om du vill komplettera din samling eller leka med den, är denna Universal Hobbies bil ett måste för alla leksaks- och spelentusiaster. Den är också ett utmärkt val som present till någon som älskar miniatyrbilar.

Missa inte chansen att äga denna juvel från varumärket Universal Hobbies. Lägg till Universal Hobbies New Holland T7.165S Bilspel till din samling nu och låt dig förföras av dess oöverträffade kvalitet och realism. Observera att denna produkt finns i begränsad upplaga, så skynda dig innan det är för sent!

Mer information

Varumärke Universal Hobbies
Tillverkarens SKU 365001
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1