Bil spel Universal Hobbies New Holland T7.190

Bil spel Universal Hobbies New Holland T7.190
1 022,15 kr
Tämj vägen med bilsetet T7.190 från Universal Hobbies. Ett måste för alla fans av spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Bil spel Universal Hobbies New Holland T7.190

Upptäck körglädjen med bilspelet Universal Hobbies New Holland T7.190! Denna leksak från det kända varumärket Universal Hobbies kommer att ge dig timmar av spännande, realistisk lek. Oavsett om du är en bilentusiast eller ett fan av spel och leksaker, är denna modell gjord för dig.

Car Games Universal Hobbies New Holland T7.190 är ett högkvalitativt miniatyrfordon som troget återger den berömda traktorn New Holland T7.190. Med sina realistiska detaljer och omsorgsfulla finish kommer den att tilltala både unga och gamla.

Denna leksak är idealisk för att stimulera barns fantasi och kreativitet. De kan hitta på massor av historier och föreställa sig hur de arbetar på fälten eller vandrar omkring på landsbygden. De kan också utveckla sin finmotorik och koordination genom att manipulera de olika delarna och rulla fordonet.

Men det är inte allt: Universal Hobbies New Holland T7.190 Bilset är också ett samlarobjekt för fordons- och modellbyggnadsentusiaster. Med sin byggkvalitet och realism kommer det säkert att hitta en plats i alla miniatyrsamlingar.

Denna leksak tillverkas av det kända varumärket Universal Hobbies och är en garanti för kvalitet och hållbarhet. Barn kommer att kunna leka med den i timmar utan att riskera att skada den. Dessutom är den tillverkad av säkra, miljövänliga material, så den kan användas helt säkert.

Ge bort Car Games Universal Hobbies New Holland T7.190 i present till dina barn eller andra bilentusiaster. Denna unika leksak kommer garanterat att glädja dem och hjälpa dem att upptäcka körglädjen. Lägg till den i din samling av leksaker och spel idag!

Mer information

Varumärke Universal Hobbies
Tillverkarens SKU 363007
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1