Ridleksak - stall med 3 boxar och förvaring Kidsglobe

Ridleksak - stall med 3 boxar och förvaring Kidsglobe
1 383,43 kr
Ge ditt barn upplevelsen av att rida med den stabila leksaken Kidsglobe: 3 boxar och förvaring ingår för timmar av skoj och lek!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridleksak - stall med 3 boxar och förvaring Kidsglobe

Ridleksaken - Stall med 3 boxar och förvaring Kidsglobe är ett perfekt val för unga lek- och leksaksentusiaster som älskar att rida. Denna leksak tillverkas av det välkända varumärket Kidsglobe och är utformad för att ge ditt barn timmar av skoj och fantasi.

Stallet har tre rymliga boxar som rymmer ditt barns plysch- eller miniatyrhästar. Varje box är dekorerad med realistiska detaljer som skjutdörrar, fodertråg och vattentråg. Så ditt barn kan ta hand om sina hästar och fantisera om alla möjliga hästäventyr.

Men det är inte allt: detta stall har också ett praktiskt förvaringsutrymme för ditt barns tillbehör och leksaker. Med hyllor och krokar hjälper detta förvaringsutrymme ditt barn att hålla ordning i stallet och aldrig tappa bort sina saker.

Denna leksak är tillverkad av kvalitetsmaterial och är stark och hållbar. Den är också lätt att montera, vilket gör den till ett utmärkt val för föräldrar som oroar sig för kvaliteten och säkerheten hos sina barns leksaker.

Oavsett om ditt barn är en hängiven ryttare eller bara en djurälskare, kommer denna hästleksak - Stall med 3 boxar och förvaring Kidsglobe säkert att bli ett välkommet tillskott i leksakssamlingen. Ge ditt barn en värld av hästäventyr med denna leksak av högsta kvalitet.

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 362358
Färg beige/grå
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1