Ridleksak - anemon hästtransportör Kidsglobe

Ridleksak - anemon hästtransportör Kidsglobe
263,09 kr
Upptäck ridleksaken Anemone, perfekt för unga häst- och ridentusiaster, från Kidsglobe. Perfekt för att leka och ha kul!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Ridleksak - anemon hästtransportör Kidsglobe

Ridleksaken - Anemone hästtransportör Kidsglobe är den perfekta produkten för unga häst- och ridentusiaster. Leksaken är designad av det kända varumärket Kidsglobe, som specialiserar sig på spel och leksaker för barn, och är ett måste för alla hästälskare.

Anemone hästtransportör är en rolig, realistisk leksak som låter barnen återskapa sina egna hästäventyr. Med sin kompakta storlek och realistiska detaljer är den här leksaken perfekt för att stimulera fantasin och uppmuntra till kreativ lek.

Barn kan ha roligt när de lastar på och av hästarna tack vare den medföljande rampen och förvaringsutrymmet inuti transportbilen. Dörrarna öppnas och stängs enkelt för smidig, realistisk lek.

Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och slitstark, vilket gör den till ett utmärkt val för aktiva barn. Dessutom uppfyller den de strängaste säkerhetsstandarderna, vilket ger föräldrarna sinnesro påesprit.

Oavsett om ditt barn är en hängiven ryttare eller helt enkelt gillar spel och leksaker, kommer ridleksaken - Anemone hästtransportör Kidsglobe att vara ett perfekt tillskott till deras samling. Ge dem möjlighet att leka och ha roligt samtidigt som de utvecklar sin kreativitet och fantasi med denna spännande leksak. Beställ din idag och se ditt barn trivas i ridningens underbara värld.

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 362303
Färg grå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1