Figur av häst Kidsglobe (x4)

Figur av häst Kidsglobe (x4)
134,55 kr
Fördjupa dig i hästvärlden med hästfiguren Kidsglobe. En skapelse av det berömda varumärket för timmar av lek och skoj!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figur av häst Kidsglobe (x4)

Upptäck hästvärldens magi med hästfiguren Kidsglobe! Denna magnifika figur, designad av det berömda varumärket Kidsglobe, kommer att glädja små fans av leksaker och spel. Med sina realistiska detaljer och exceptionella kvalitet är denna figur den perfekta följeslagaren för dina barn på deras fantasifulla äventyr.

Tack vare sin perfekta storlek är denna figur lika lämplig för lek som för dekoration. Dina barn kommer att ha mycket roligt när de skapar otroliga scenarier med den här figuren och dess hästvänner. Möjligheterna är oändliga!

Denna figur är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och föreställer en majestätisk häst i all sin skönhet. Den silkeslena pälsen och de detaljerade manarna gör den till ett samlarobjekt i sin egen rätt. Barn kommer att förundras över de många tillbehör som medföljer figuren, t.ex. sadel, sele och tyglar, så att de kan föreställa sig riktiga galoppäventyr.

Denna figur är inte bara en rolig leksak, den är också pedagogisk. Genom att leka med den kommer barnen att utveckla sin fantasi, kreativitet och fingerfärdighet. Dessutom får de lära sig att ta hand om sitt husdjur genom att borsta det och mata det, vilket gör figuren till ett utmärkt verktyg för att lära yngre barn att ta ansvar.

Ge dina barn chansen att fördjupa sig i hästarnas fascinerande värld med figuren Kidsglobe. Den är tillverkad av material av högsta kvalitet och garanterar maximal hållbarhet och säkerhet för timmar av lek i lugn och ro. Vänta inte längre med att lägga till denna unika figur i ditt barns samling.

Kort sagt, Kidsglobe hästfigur är mycket mer än bara en leksak, det är en riktig lekkamrat för dina barn. Ge dem en oförglömlig upplevelse och låt deras fantasi galoppera mot nya äventyr!

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 353035
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 4