Ridlek - stall med 9 boxar Kidsglobe

Ridlek - stall med 9 boxar Kidsglobe
954,81 kr
Ge ditt barn den perfekta presenten för deras passion för hästar med ridleksaken Kidsglobe - Ecurie 9 boxar. Kvalitetsleksaker och spel!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridlek - stall med 9 boxar Kidsglobe

Upptäck den perfekta presenten till alla som älskar att rida: ridleksaken - Stall med 9 boxar Kidsglobe! Denna leksak, som tillverkas av det kända varumärket Kidsglobe, tillhör kategorin spel och leksaker och är ett måste för alla barn som älskar hästar och ridsport.

Med sina 9 boxar erbjuder detta stall perfekt utrymme för alla ditt barns uppstoppade eller plasthästar och ponnyer. Ditt barn kommer att kunna återskapa sitt eget ridcenter och föreställa sig själv som hästägare och tränare.

Denna leksak är tillverkad av högkvalitativa material och är både solid och hållbar, vilket garanterar oändliga timmar av lek. Dessutom gör de klara färgerna och de realistiska detaljerna den till en attraktiv leksak för barn i alla åldrar.

Denna leksak är inte bara en fantastisk källa till underhållning, den är också pedagogisk. Ditt barn kommer att lära sig att ta hand om sina hästar genom att mata och borsta dem, samtidigt som de utvecklar sin kreativitet och fantasi.

Stallet med 9 boxar Kidsglobe är också lätt att montera och erbjuder problemfri montering rapide. Dess kompakta storlek gör den dessutom idealisk för lek både inomhus och utomhus.

Ge ditt barn hästleksaken - Stall med 9 boxar Kidsglobe och låt dem upptäcka den fascinerande världen av ridning samtidigt som de har roligt! Det är den perfekta gåvan till födelsedagar, jul eller bara för att unna din lilla blivande ryttare något extra. Beställ nu och ge dem en leksak som kommer att ge dem timmar av skoj och äventyr!

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 344934
Färg vit/röd/grön
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1