Fleece-badrock för barn Playshoes Die Maus

Fleece-badrock för barn Playshoes Die Maus

Börjar på: 342,68 kr

256,98 kr

-25%
Den varma, mjuka och bekväma fleece-badrocken för barn Die Maus från Playshoes är perfekt för att hålla ditt barn varmt med stil.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 342,68 kr

256,98 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Fleece-badrock för barn Playshoes Die Maus
  • Tillverkad av mjuk fleece.
  • Rymlig huva. Två stora fickor.
  • Bälte i fleece.
  • Knappknäppning i halsringningen.
  • Oeko-Tex Standard 100 - Klass 1.

Detaljer

Denna söta röda och rose morgonrock för barn från Playshoes är tillverkad av supermjukt fleecematerial. Den är perfekt för att hålla barnen varma och passar utmärkt när pyjamasen fortfarande är på på morgonen. Eller när de redan är på vid läggdags. Så att ditt barn kan värma sig i en varm morgonrock innan det går till sängs. Tack vare det prickiga mönstret och den glada musfiguren kommer ditt barn inte att tveka att ta på sig morgonrocken!

Denna morgonrock för barn har en rymlig huva som sitter bekvämt runt huvudet. Med ett mjukt bälte och knapp i halsringningen kan du stänga morgonrocken löst eller hela vägen upp - precis som ditt barn vill ha den. Badrocken har två praktiska fickor med gott om plats för några saker eller ditt barns händer, förstås. Det är också trevligt att veta att denna morgonrock i fleece är certifierad enligt Oeko-Tex Standard 100 - Klass 1. Det innebär att den uppfyller strikta europeiska bestämmelser och inte innehåller några skadliga kemikalier. Du kan känna dig trygg när du klär ditt barn i den här morgonrocken!

Playshoes uppfyller EU-direktiven: Alla produkter från Playshoes tillverkas i enlighet med strikta EU-standarder. Produkterna överskrider inte gränsvärdet för kemiska ämnen. Produkterna har också testats av det oberoende Prüfinstitut Hohenstein och godkänts för skadliga ämnen och UV-skydd.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 340182-018
Färg rosa
Färg Rose
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior