Fleece-badrock för baby Playshoes Hawaii

Fleece-badrock för baby Playshoes Hawaii

Börjar på: 293,70 kr

217,92 kr

-26%
Ge ditt barn komforten och värmen i en fleece-badrock Playshoes Hawaii, perfekt efter badet eller innan du går och lägger dig. Junior.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 293,70 kr

217,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Fleece-badrock för baby Playshoes Hawaii

Playshoes Hawaii fleece-badrock för barn är det perfekta valet för att hålla ditt barn varmt och skönt efter badet eller före sänggåendet. Denna badrock tillverkas av det välkända varumärket Playshoes och är särskilt utformad för barn i åldern junior.

Badrocken är tillverkad av mjuk, fluffig fleece och känns varm och mjuk, vilket gör att ditt barn känner sig bekvämt och avslappnat. Det högkvalitativa materialet garanterar också hållbarhet och motståndskraft mot slitage, vilket gör denna badrock till ett perfekt val för daglig användning.

Badrocken har också en rolig och färgglad design med ett mönster Hawaii, som säkert kommer att glädja ditt barn och göra den ännu mer spännande att bära. De klara färgerna och de snygga detaljerna gör att morgonrocken inte bara är funktionell utan också estetiskt tilltalande.

Den bekväma passformen och det justerbara midjebandet gör att morgonrocken enkelt kan anpassas efter ditt barns storlek och ger optimal komfort. Dessutom har den två praktiska fickor, perfekt för förvaring av småsaker eller för att hålla ditt barns händer varma.

Förutom att vara mysig och praktisk är denna morgonrock också lätt att sköta. Den kan maskintvättas för enkel rengöring och rapide, vilket gör den till ett praktiskt alternativ för upptagna föräldrar.

Ge ditt barn den komfort och värme de behöver med barnbadrocken i fleece Playshoes Hawaii. Den här morgonrocken är perfekt för användning hemma eller på resan och kommer snabbt att bli ditt barns favorit. Beställ den nu och gör badstunden ännu mer njutbar för din lilla skatt.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 340125-022
Färg ljusgrön
Färg Grön
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1