Baby flicka fleece badrock Playshoes Hawaii

Baby flicka fleece badrock Playshoes Hawaii

Börjar på: 293,70 kr

217,92 kr

-26%
Upptäck badrocken i fleece för tjejer Playshoes Hawaii för en bekväm och trendig stil. Denna morgonrock är perfekt för unga tjejer, men kommer att glädja alla yngre kvinnor.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 293,70 kr

217,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby flicka fleece badrock Playshoes Hawaii

Upptäck komfort och stil med badrocken i fleece för tjejer Playshoes Hawaii. Denna morgonrock är perfekt för unga tjejer som vill koppla av efter en lång dag i skolan eller göra sig redo för en dag på stranden. Med sin roliga och färgglada design kommer den säkert att tilltala alla unga tjejer.

Badrocken är tillverkad av det välkända varumärket Playshoes, känt för sina kvalitetsprodukter för barn. Märket är känt för sin unika design och mjuka tyger, och den här morgonrocken är inget undantag. Den är tillverkad av mjuk fleece och är både varm och bekväm, perfekt för kyliga kvällar eller vintermorgnar.

Morgonrocken är speciellt designad för tjejer, med feminin skärning och detaljer. Den finns i flera olika storlekar för unga tjejer och passar perfekt för alla åldrar. Dessutom har morgonrocken en praktisk huva som håller huvudet varmt och ett bälte för personlig passform.

Designen Hawaii ger badrocken en fräsch och glad touch. De klara färgerna och tropiska mönstren gör den till ett perfekt val för unga tjejer som älskar mode och följer de senaste trenderna. Oavsett om det är för att koppla av hemma eller en dag på stranden, är denna badrock en måste-ha accessoar.

Badrocken är designad för juniortjejer och är också en utmärkt present till födelsedagar eller fester. Den kommer garanterat att falla alla unga tjejer i smaken som vill känna sig bekväma och eleganta på samma gång. Dessutom är badrocken lätt att ta hand om - den kan maskintvättas, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Kort sagt, Playshoes Hawaii fleecebadrock för flickor är ett måste för unga flickor som vill ha komfort och stil. Med sitt kvalitetsmärke, roliga design och mjuka fleecekonstruktion kommer den säkert att bli varje ung flickas favoritbadrock. Ge din dotter en trendig och bekväm look med denna badrock Playshoes Hawaii.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 340124-051
Färg Koralle
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1