Tvättlapp för baby Playshoes Terry Palms

Tvättlapp för baby Playshoes Terry Palms
73,33 kr
Upptäck de förtjusande Playshoes Terry Palms babyflanellerna för mjuk, skyddad hud, signerade det välkända varumärket Playshoes.
Lägg till i önskelista

Säljs av 3

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Tvättlapp för baby Playshoes Terry Palms

Playshoes Terry Palms baby flannels är ett viktigt tillbehör för att tvätta din lilla. Handskarna tillverkas av det välkända varumärket Playshoes och är särskilt utformade för spädbarn. De är mjuka, skonsamma och perfekta för att försiktigt rengöra ditt barns känsliga hud.

Varumärket Playshoes är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa flanellhandskar är inget undantag. De är tillverkade av högkvalitativ frotté och är absorberande och slitstarka, vilket gör dem till ett perfekt val för daglig användning.

Storleken är perfekt för barnets små händer, och de vackra handflatorna i frotté ger badstunden en lekfull touch. Ditt barn kommer att älska att röra och leka med dessa mysiga små handskar, vilket gör badstunden ännu roligare.

Flanellhandskarna är inte bara skonsamma mot barnets känsliga hud, de är också lätta att rengöra. De kan tvättas i maskin och tål många tvättar utan att förlora sin mjukhet eller form.

Oavsett om du är hemma eller ute och reser är Playshoes Terry Palms babyflaneller ett praktiskt komplement till din babyvårdsrutin. De är lätta och enkla att bära med sig, vilket gör dem till ett viktigt tillbehör för föräldrar på resande fot.

Ge ditt barn den allra bästa hudvården med Playshoes Terry Palms baby flannels. De är mjuka, praktiska och roliga och är det perfekta valet för att ta hand om ditt barns känsliga hud. Lita på det pålitliga varumärket Playshoes för babyprodukter av hög kvalitet.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 340092-007
Färg blå
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1