Tvättlapp för baby Playshoes Terry Sea Animals

Tvättlapp för baby Playshoes Terry Sea Animals
73,33 kr
Mjuka babyflaneller med lekfulla havsdjur från Playshoes. Perfekt för små bad.
Lägg till i önskelista

Säljs av 3

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Tvättlapp för baby Playshoes Terry Sea Animals

Playshoes Terry Sea Animals babyflanell är en praktisk och söt accessoar för bebisar. Dessa flaneller tillverkas av Playshoes och är speciellt utformade för småbarn. Deras mjukhet och överlägsna kvalitet gör dem till ett perfekt val för att ta hand om spädbarns känsliga hud.

Den roliga havsdjursdesignen på dessa flanellkläder gör badstunden ännu roligare och mer njutbar för ditt barn. De ljusa färgerna och de omsorgsfullt broderade detaljerna ger badstunden en touch av nyckfullhet.

Badlakanet är tillverkat av högkvalitativ frotté och är mjukt och absorberande, vilket gör det perfekt för att försiktigt rengöra barnets ömtåliga hud. De är också lätta att använda och tvätta, vilket gör det enkelt och trevligt att bada barnet.

Oavsett om det är för dagligt bruk eller som en gåva till barnet är Playshoes Terry Sea Animals baby flannels ett perfekt val. De passar för bebisar i alla åldrar och är ett måste i alla föräldrars necessär.

Ge din baby den ultimata mjukheten och komforten med Playshoes Terry Sea Animals baby flannels. De är ett praktiskt och gulligt tillskott till din bebis badrutin som du inte vill vara utan. Beställ dem nu och njut av en rolig och behaglig badupplevelse för ditt barn.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 340091-015
Färg turkos
Färg Blå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1