Babyhandduk med huva Playshoes Palms

Babyhandduk med huva Playshoes Palms

Börjar på: 220,25 kr

163,20 kr

-26%
Playshoes Palms baby hooded towel är ett viktigt tillbehör för unga föräldrar som vill ha komfort och praktiska egenskaper.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 220,25 kr

163,20 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Babyhandduk med huva Playshoes Palms

Playshoes Palms baby hooded towel är ett viktigt tillbehör för unga föräldrar som vill ha komfort och praktiska egenskaper. Denna handduk med huva är särskilt utformad för spädbarn och tillverkad av Playshoes, ett varumärke som är känt för sina högkvalitativa barnprodukter.

Denna handduk med huva är perfekt för att linda in ditt barn efter ett bad eller en simtur. Den är tillverkad av mjuk bomullsull som torkar effektivt rapide. Huven i form av en handflata ger handduken en rolig och lekfull touch som ditt barn säkert kommer att älska.

Tack vare sin generösa storlek är denna handduk med huva perfekt för bebisar i alla storlekar, så att de känner sig varma och trygga efter badet. Det mjuka och fina tyget är skonsamt mot bebisens känsliga hud för optimal komfort.

Dessutom är Playshoes Palms babyhandduk med huva praktisk att använda. Den har kardborreknäppning som håller handduken på plats och gör att ditt barn kan röra sig fritt. Dessutom är den lätt och enkel att ta med sig när du är ute och går med barnet.

Ge din baby den ultimata komforten och mjukheten med babyhandduken med huva Playshoes Palms. Ett måste för unga föräldrar som är måna om sitt barns välbefinnande. Tveka inte, beställ denna söta och praktiska handduk med huva till din bebis nu!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 340051-007
Färg blå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1