Babyhandduk med huva Playshoes Sea Animals

Babyhandduk med huva Playshoes Sea Animals

Börjar på: 220,25 kr

169,31 kr

-23%
Upptäck vår söta babyhandduk med huva från Playshoes, speciellt utformad för småbarn!
Franska storlekar som standard

Börjar på: 220,25 kr

169,31 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Babyhandduk med huva Playshoes Sea Animals

Upptäck vår förtjusande babyhandduk med huva från Playshoes, speciellt utformad för småbarn! Med sin roliga, färgglada havsdjursdesign kommer denna handduk att bli ditt barns perfekta badkompis.

Handduken är tillverkad av mjuka, absorberande material och sveper in ditt barn i mjukhet efter badet. Den praktiska huvan torkar snabbt barnets hår samtidigt som den håller det varmt.

Denna handduk med huva är perfekt för bebisar i alla åldrar och erbjuder komfort och funktionalitet för föräldrar. Den generösa storleken gör att den kan användas i många år framöver, även när ditt barn växer.

Förutom att vara praktisk är denna handduk med huva också ett roligt badtillbehör för barnet. Motiven med marina djur kommer att väcka ditt barns nyfikenhet och göra badstunden ännu mer njutbar.

Dessutom är Playshoes känt för sina kvalitetsprodukter och sin känsla för detaljer. Så du kan vara säker på att denna handduk med huva kommer att vara hållbar och slitstark, för bekymmersfri användning varje dag.

Ge ditt barn ett bekvämt och roligt bad med Playshoes Sea Animals handduk med huva. Ett måste för alla småbarnsföräldrar!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 340050-015
Färg turkos
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1