Ridleksak - stall med 2 boxar och förvaring Kidsglobe

Ridleksak - stall med 2 boxar och förvaring Kidsglobe
740,56 kr
Unna ditt hästbarn Kidsglobe stallet med 2 bås och förvaring, för timmar av ridning kul!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridleksak - stall med 2 boxar och förvaring Kidsglobe

Upptäck vår senaste ridleksak Kidsglobe - stallet med 2 boxar och förvaringsutrymme! Denna produkt är perfekt för alla unga som älskar spel och leksaker och är utformad för att stimulera deras fantasi och kreativitet samtidigt som de får möjlighet att leva ut sin passion för ridning.

Denna leksak tillverkas av det välkända varumärket Kidsglobe och är gjord för att hålla länge tack vare sin kvalitet och robusthet. Med mått som är perfekta för små händer är den lätt att hantera och leka med. Barnen kan skapa sina egna ridscenarier, ta hand om sina låtsashästar och till och med anordna tävlingar med sina vänner.

Stallet har två rymliga boxar för barnens favorithästar i plysch eller plast. De kan mata dem, borsta dem och göra det så bekvämt som möjligt för dem. Dessutom kan förvaringsutrymmet längst ner i stallet användas för att förvara tillbehör och leksaker så att ditt barns rum hålls städat.

Denna leksak är inte bara rolig, den är också lärorik. Barn kan lära sig grunderna i ridning samtidigt som de leker och utvecklar sin finmotorik. Dessutom kan de bekanta sig med stallmiljön och de olika uppgifter som ingår.

Gläd ditt barn med denna Kidsglobe ridleksak som kommer att ge timmar av lek och skoj. Den är perfekt för födelsedagar, fester eller helt enkelt för att ge din lilla blivande ryttare något extra. Vänta inte längre, ge honom detta stall med 2 boxar och förvaringsutrymme så att han kan ge fritt utlopp för sin fantasi och sin passion för ridning!

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 334874
Färg vit/röd/grön
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1