Barnbok Sassi La Terre [Storlek 22,3×20,2×5,5 cm]

Barnbok Sassi La Terre [Storlek 22,3×20,2×5,5 cm]

182,42 kr

172,50 kr

-5%
Utforska världen med Sassi: Den perfekta pedagogiska boken för nyfikna småttingar som älskar att upptäcka la Terre. Från leksaks- och spelmärket Sassi.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Barnbok Sassi La Terre

Upptäck La Terre med den här barnboken från Sassi. Den här pedagogiska boken är perfekt för nyfikna småttingar som gillar att utforska världen omkring sig. Med färgglada illustrationer och fascinerande information är den här boken en resa över kontinenter, oceaner och olika kulturer.

Att lära sig blir roligt med den här boken från Sassi. Barnen kan upptäcka vår planets skönhet och mångfald samtidigt som de har roligt. Varje sida är fylld med överraskande detaljer och interaktiva aktiviteter som gör det roligt och stimulerande för unga sinnen att lära sig.

Den här barnboken Sassi La Terre är ett utmärkt sätt att uppmuntra nyfikenhet och kreativitet hos barn. Förutom att utveckla deras kunskaper om geografi och olika kulturer kan den här boken också öka medvetenheten om vikten av att skydda vår planet.

Dessutom är boken tillverkad av miljövänliga material, vilket gör den till ett etiskt val för föräldrar som oroar sig för planetens framtid. Illustrationerna är också av hög kvalitet och sidorna är tillräckligt robusta för att tåla slitage från små händer.

Oavsett om du letar efter en present till ett barn eller helt enkelt ett sätt att utforska världen tillsammans med ditt barn, är barnboken Sassi La Terre ett perfekt val. Den här stimulerande, lärorika och roliga boken är en inbjudan till upptäckter och lärande. Ge ditt barn kunskap och äventyr i gåva med barnboken Sassi La Terre.

Mer information

Varumärke Sassi
Tillverkarens SKU 329447
Färg blå
Färg Blå
Storlek 22,3×20,2×5,5 cm - Franska storlekar som standard
Ålder Mini 6 ans
Antal per produkt 1