Ridleksak - bondgård med stall Kidsglobe

Ridleksak - bondgård med stall Kidsglobe
1 542,58 kr
Upptäck nöjet med att rida med gården och stallet Kidsglobe, den perfekta leksaken för unga hästälskare och äventyrsentusiaster.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridleksak - bondgård med stall Kidsglobe

Ridleksaken "Gård med stall Kidsglobe" är den perfekta leksaken för alla små hästälskare och äventyrslystna. Leksaken tillverkas av det kända varumärket Kidsglobe, som är specialiserat på leksaker och spel för barn, och erbjuder en rolig och lärorik upplevelse för alla barn.

Med sin realistiska gård och rymliga stall kan barnen föreställa sig att de är riktiga bönder och tar hand om sina hästar som riktiga proffs. Realistiska detaljer som staket, paddockar och tillbehör ger hela leksaken en touch av äkthet.

Denna leksak är också idealisk för att utveckla barns kreativitet och fantasi. De kan skapa unika berättelser och scenarier med hjälp av de medföljande figurerna och hitta på nya äventyr för sina djur.

Dessutom uppmuntrar denna ridleksak till lärande och upptäckande. Barn kan lära sig att ta hand om olika lantbruksdjur och förstå deras roll och betydelse i ekosystemet. De kan också lära sig grunderna i ridning genom att sätta sina figurer på hästarna.

Leksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och slitstark, vilket ger barnen oändliga timmar av lek. Den är också säker att använda och uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna.

Oavsett om det är en födelsedagspresent eller bara ett roligt tillskott till ditt barns leksakssamling, är ridleksaken "Gård med stall Kidsglobe" ett perfekt val. Ge ditt barn glädjen av hästäventyr med denna spännande och pedagogiska leksak.

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 318737
Färg röd/grön/svart
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1