Barnbok Sassi La Ferme

Barnbok Sassi La Ferme
133,45 kr
Fördjupa ditt barn i den spännande världen på la ferme med den interaktiva boken Sassi La Ferme, perfekt för nyfikna små fans av spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Barnbok Sassi La Ferme

Upptäck den underbara världen på la ferme med barnboken Sassi La Ferme. Den här interaktiva boken är utformad för nyfikna småttingar som älskar att utforska och lära sig nya saker. Varumärket Sassi har skapat en riktig skattkista för unga sinnen som är ivriga att lära sig.

Den här barnboken är den perfekta följeslagaren för stunder av lek och lärande. Den är fylld med vackra, färgglada illustrationer som kommer att fånga ditt barns fantasi. Varje sida berättar en ny historia om livet på la ferme och lyfter fram de olika djuren, växterna och aktiviteterna som äger rum där.

Förutom att vara underhållande är den här boken också lärorik. Ditt barn kommer att lära sig nya saker om djuren på la ferme och deras roll och betydelse i vårt dagliga liv. De kommer också att upptäcka de olika stadierna i jordbruksproduktionen, från plantering till skörd.

Den här boken är perfekt för att utveckla ditt barns läsförmåga och förståelse, liksom dess nyfikenhet och fantasi. Den är också idealisk för att uppmuntra till diskussioner i familjen om jordbruk, miljö och respekt för djur.

Sassi är ett ledande varumärke inom leksaker och spel för barn. Deras produkter är omsorgsfullt utformade för att stimulera barns inlärning och fantasi, samtidigt som de är miljövänliga. Barnboken Sassi La Ferme är tillverkad av återvinningsbara material och tryckt med giftfria bläck, vilket garanterar ditt barns säkerhet.

Ta med ditt barn på en spännande resa genom la ferme:s värld med barnboken Sassi La Ferme. Det är den perfekta presenten för barn i tous åldrar, som ger timmar av skoj och lärande. Beställ nu och låt ditt barn upptäcka magin i la ferme!

Mer information

Varumärke Sassi
Tillverkarens SKU 309425
Färg gul
Färg Gul
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Ålder Mini 3 ans
Antal per produkt 1