Pusselmatta för barn Playshoes Eva (x16) [Storlek 30x30x1 cm]

Pusselmatta för barn Playshoes Eva (x16) [Storlek 30x30x1 cm]

342,68 kr

256,98 kr

-25%
Upptäck Playshoes Eva pusselmatta för barn för timmar av färgglada lekar och spel. Perfekt för barn som älskar spel och leksaker!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Pusselmatta för barn Playshoes Eva (x16)

Playshoes Eva pusselmatta för barn är ett underbart tillskott till ditt barns samling av leksaker och spel. Med sina klara färger och roliga mönster inbjuder den till fantasi och kreativitet. Mattan är tillverkad av det välkända varumärket Playshoes och är speciellt utformad för barn i alla åldrar.

Pusselmattan är perfekt för barn i alla åldrar junior. Förutom att stimulera deras esprit hjälper den dem också att utveckla sin finmotorik och koordination. Skumpusselbitarna EVA är lätta att hantera och montera, vilket ger en rolig och trevlig spelupplevelse.

Oavsett om du spelar ensam eller med vänner är denna pusselmatta perfekt för familjelek. Den kan också användas som lekyta förautres leksaker, vilket ger en mångsidig användning. Dessutom är den lätt att förvara och rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Ditt barns säkerhet är vår prioritet. Pusselmattan är tillverkad av högkvalitativa material som är giftfria och säkra för barn. Dessutom är den mjuk och bekväm för små fötter, vilket gör den till ett perfekt val för många timmars lek.

Ge ditt barns sovrum eller lekrum ett stänk av färg och skoj medPlayshoes Eva pusselmatta för barn. Det är inte bara ett bra sätt att underhålla ditt barn, det är också ett ovärderligt verktyg för att uppmuntra deras kognitiva och fysiska utveckling. Så vänta inte längre, ge ditt barn ett roligt och lärorikt spel med Playshoes pusselmatta!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 308749-900
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek 30x30x1 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 16