Figur - kor Kidsglobe (x6)

Figur - kor Kidsglobe (x6)
146,79 kr
Sätt fart på fantasin med ko-figurerna Kidsglobe, den perfekta lekkamraten för alla som gillar spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Figur - kor Kidsglobe (x6)

Kidsglobe ko-figur är ett måste för alla djur- och leksaksfantaster. Denna produkt från Kidsglobe är noggrant utformad för att tilltala barn och vuxna i alla åldrar.

Detaljerna och kvaliteten på denna figur är anmärkningsvärda. Den är tillverkad av hållbara, slitstarka material och är utformad för att hålla länge och stå emot vardagligt slitage. Barn kan ha roligt i full säkerhet med denna hälsosäkra figur.

Ko-figuren Kidsglobe är också ett utmärkt sätt att uppmuntra barns fantasi och kreativitet. De kan hitta på historier och äventyr med denna realistiska figur. Föräldrar kan också använda figuren för att lära barnen om gårdar, djur, livsmiljöer och mycket mer.

Förutom att vara en utmärkt pedagogisk leksak är denna figur också ett utmärkt samlarobjekt för figurälskare. Den kan ställas ut i ett barns sovrum eller vardagsrum för att ge en touch av charm och originalitet.

Varumärket Kidsglobe är känt för sina högkvalitativa produkter, och den här figuren är inget undantag. Den är omsorgsfullt handmålad för att ge ett realistiskt och detaljerat utseende. De klara färgerna och den omsorgsfulla finishen gör denna figur ännu mer tilltalande för både barn och vuxna.

Kort sagt, figuren Kidsglobe Cows är ett måste för alla fans av spel, leksaker och djur. Med sin exceptionella kvalitet, mångsidighet och attraktiva design är den perfekt för barn i alla åldrar. Lägg till den i din samling idag och låt din fantasi sväva iväg med dessa bedårande kor.

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 307069
Färg beige/svart/svart
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 6