Babyfilt i fleece Playshoes Unicorn [Storlek 75x100 cm]

Babyfilt i fleece Playshoes Unicorn [Storlek 75x100 cm]

195,76 kr

129,28 kr

-34%
Upptäck hur mjuk och magisk fleecefilten Playshoes Unicorn är, designad för småbarn av Playshoes.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Babyfilt i fleece Playshoes Unicorn

Playshoes Unicorn babyfleecefilt är ett måste för de allra minsta. Filten tillverkas av det kända varumärket Playshoes och är speciellt utformad för spädbarn. Den är mjuk, varm och bekväm och är perfekt för att svepa in ditt barn i en kokong av mjukhet.

Fleecefilten är perfekt för spädbarn eftersom den är lätt och enkel att bära. Den är också mycket praktisk för utflykter med barnvagn eller i bilen, eftersom den enkelt kan vikas ihop och förvaras i en skötväska. Med sin babyvänliga storlek kommer denna filt att vara din allierade när det gäller att hålla ditt barn varmt under alla omständigheter.

Den söta enhörningsdesignen på en pastellfärgad bakgrund rose gör denna filt till en riktig favorit bland både föräldrar och bebisar. Den är inte bara praktisk, den ser också bra ut. Ditt barn kommer att älska att svepa in sig i denna mjuka, färgglada filt.

Fleecefilten är tillverkad av högkvalitativa material och är skonsam mot barnets känsliga hud. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den till en mycket praktisk produkt för unga föräldrar. Med den här filten behöver du inte oroa dig för fläckar eller revor, eftersom den är tålig och slitstark.

Oavsett om det gäller tupplurar, mys eller familjeutflykter kommer Playshoes Unicorn babyfleecefilt att vara den perfekta följeslagaren för ditt barn. Ge dem den komfort och värme de behöver med denna bedårande och praktiska filt. Vänta inte längre utan lägg till den här filten på din lista över viktiga babyprylar.

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 301716-022
Färg ljusgrön
Färg Grön
Storlek 75x100 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1