Barnbok Sassi Serre-Moi Fort ! [Storlek 23,5x28,6 cm]

Barnbok Sassi Serre-Moi Fort ! [Storlek 23,5x28,6 cm]

170,18 kr

169,31 kr

Upptäck barnboken Sassi Serre-Moi Fort! Sätt fart på fantasin med detta spel från Sassi i kategorin Spel och leksaker.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Barnbok Sassi Serre-Moi Fort !

Upptäck en unik barnbok: "Sassi Serre-Moi Fort!" av Sassi. Denna inspirerande och pedagogiska bok är den perfekta följeslagaren för att underhålla och väcka ditt barns fantasi.

Med sin färgglada design och fängslande illustrationer tar boken med ditt barn på en resa genom olika berättelser och äventyr. Den är utformad för att uppmuntra kreativitet och nyfikenhet hos småbarn, samtidigt som den lär dem viktiga värden som vänskap, självförtroende och uthållighet.

Boken "Sassi Serre-Moi Fort!" är också ett utmärkt sätt att stärka banden mellan föräldrar och barn. Ni kan dela stunder av läsning och samhörighet genom att utforska de olika berättelserna tillsammans och diskutera de lärdomar som de förmedlar.

engage Den här boken ingår i kollektionen "Games and Toys" från Sassi, som erbjuder kvalitetsprodukter för barns utveckling. Den är tillverkad av hållbara och miljövänliga material och är säker och lämplig för små händer.

Ge ditt barn en bok som stimulerar deras fantasi, utvecklar deras empati och stöder dem på deras inlärningsresa. "Sassi Serre-Moi Fort är den perfekta presenten för barn i alla åldrar. Beställ den nu och låt ditt barn förundras över varje sida som vänds.

Mer information

Varumärke Sassi
Tillverkarens SKU 300453
Färg grön
Färg Grön
Storlek 23,5x28,6 cm - Franska storlekar som standard
Ålder Mini 3 ans
Antal per produkt 1