Ridleksak - fyrkantiga halmbalar Kidsglobe

Ridleksak - fyrkantiga halmbalar Kidsglobe
103,82 kr
Ge dina små cavaliers den bästa ridleksaken: fyrkantiga halmbalar Kidsglobe, designad av det kända märket.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridleksak - fyrkantiga halmbalar Kidsglobe

Upptäck den perfekta ridleksaken för små cavaliers blivande ryttare: fyrkantiga halmbalar Kidsglobe! Dessa halmstövlar är designade av det berömda varumärket Kidsglobe, som specialiserat sig på kvalitetsleksaker och spel, och är det perfekta valet för barn som älskar att leka ridning.

De fyrkantiga halmstövlarna är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är ett perfekt tillskott till alla hästleksaker. Den realistiska designen och de högkvalitativa materialen ger en uppslukande och långvarig lekupplevelse. Dina barn kommer att ha många roliga timmar med att fantisera om hästäventyr med dessa halmbalar.

Halmbalarna är lätta att hantera och transportera tack vare sin storlek, som är lämplig för små händer. Dina barn kan ta med sig dem vart de än går, inomhus eller utomhus. Dessutom är de lätta och barnsäkra.

Oavsett om ditt barn är passionerat intresserad av ridning eller bara vill ha kul med realistiska leksaker är dessa fyrkantiga halmbalar ett perfekt val. De uppmuntrar fantasi och kreativitet, samtidigt som de utvecklar finmotorik och koordination.

Leta inte längre, ge ditt barn oändliga ridäventyr med fyrkantiga halmbalar Kidsglobe. En perfekt present till födelsedagar, semestrar eller bara för att glädja din lilla ryttare. Vänta inte längre, lägg dem i din korg nu!

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 276495
Färg beige
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1