Ridleksak - rund halmboll Kidsglobe (x4)

Ridleksak - rund halmboll Kidsglobe (x4)
103,82 kr
Upptäck hästleksaken - Rund halmboll Kidsglobe för unga cavaliers entusiaster. Tillverkad av det kända varumärket Kidsglobe för timmar av lek.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridleksak - rund halmboll Kidsglobe (x4)

Ridleksak - Rund halmboll Kidsglobe är speciellt utformad för små ridentusiaster. Denna leksak tillverkas av det kända varumärket Kidsglobe och är det perfekta valet för barn som tycker om att leka utomhus och har ett intresse för hästar.

Den runda halmbollen är perfekt för utomhuslekar och -aktiviteter. Den runda formen gör att barnen kan kasta, rulla och knuffa den, vilket stimulerar deras motorik och koordination. Dessutom har den perfekt storlek för små händer, vilket gör det enkelt och roligt för barn från 3 år att använda den.

Sugrörsbollen är tillverkad av högkvalitativa material, så den är hållbar och motståndskraftig mot stötar och väder och vind. Den är också lätt, vilket gör den enkel för barn att bära och hantera.

Denna ridleksak är perfekt för utomhuslek, i trädgården, parken eller till och med på stranden. Barnen kan leka i timmar med sin halmboll, turas om att kasta den eller anordna racinglekar med sina vänner.

Förutom att vara väldigt rolig kan Kidsglobe halmboll också användas som en dekorativ accessoar i ett barns sovrum eller lekrum. Den ger en originell, lantlig touch till inredningen i rummet.

Kidsglobe är ett varumärke som är känt för kvaliteten på sina leksaker och sin känsla för detaljer. Den runda halmbollen är inget undantag och är en säker och pålitlig produkt för barn. Den är också lätt att rengöra, så att den alltid är ren och hygienisk för säker användning.

Kort sagt är Ridleksak - rund halmboll Kidsglobe en kvalitetsprodukt som kommer att glädja barn som älskar att rida. Den stimulerar deras fantasi, motorik och koordination samtidigt som den ger timmar av utomhuslek. Titta inte längre och ge ditt barn denna roliga, pedagogiska leksak som kommer att ge dem oförglömliga stunder!

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 276488
Färg brun
Färg Brun
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 4