Ridleksak - ecurie Kidsglobe

Ridleksak - ecurie Kidsglobe
1 309,97 kr
Ge ditt hästälskande barn ridleksaken Ecurie Kidsglobe, designad av varumärkets experter på leksaker och spel.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridleksak - ecurie Kidsglobe

Ecuries ridleksak Kidsglobe är den perfekta presenten till små hästälskare. Denna set har designats av Kidsglobe, specialister på leksaker och spel, och innehåller allt som ditt barn behöver för att skapa sin egen hästvärld.

Trästallet är vackert detaljerat med dörrar som öppnas och stängs och ett avtagbart tak för enkel lek. Leksaken innehåller två hästar, en ryttare och alla tillbehör som behövs för att ta hand om hästarna: foder, borstar, grimmor och mycket mer.

Med den här leksaken kan ditt barn låta fantasin flöda och skapa spännande berättelser med sina hästar. De kommer också att kunna utveckla sin fingerfärdighet genom att hantera de små tillbehören och ta hand om sina djur.

Denna ridleksak är tillverkad av kvalitetsmaterial och är inte bara rolig, utan också hållbar. Den är också lämplig för barn från 3 år och uppåt, vilket gör den till en perfekt present på födelsedagen, till jul eller vid något annat speciellt tillfälle.

Ge ditt barn möjlighet att upptäcka ridningens underbara värld med Ecurie-leksaken Kidsglobe. De kommer inte bara att tillbringa timmar med att leka, utan de kommer också att lära sig värderingar som ansvar och djuromsorg. Beställ din leksak idag och gläd din lilla blivande ryttare!

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 259252
Färg beige/röd
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1