Ridleksaker Kidsglobe

Ridleksaker Kidsglobe
954,81 kr
Upptäck ridleksaken Kidsglobe, ett måste för unga häst- och ridentusiaster. Designad av ett känt varumärke inom leksaker och spel.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Ridleksaker Kidsglobe

Ridleksaken Kidsglobe är ett måste för alla unga häst- och ridentusiaster. Denna leksak är designad av det berömda varumärket Kidsglobe och förkroppsligar kvalitet och hållbarhet för att ge timmar av lek och skoj för barn.

Denna ridleksak är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att se ut som ett riktigt ridcenter. Realistiska detaljer som stall, paddock och hinder ger leksaken en touch av äkthet, så att barnen kan föreställa sig och återskapa hopp- och dressyrscener.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är ridleksaken Kidsglobe också ett pedagogiskt verktyg. Genom att leka med den här leksaken utvecklar barnen sin fantasi, koordination och fingerfärdighet samtidigt som de lär sig grunderna i ridning och blir bekanta med hästvärlden.

Denna leksak är idealisk för barn från 3 år och uppåt och passar alla kunskapsnivåer. Oavsett om ditt barn är nybörjare eller erfaren ryttare kommer den här leksaken att ge dem möjlighet att ha roligt och utveckla sin kärlek till hästar.

Som förälder kommer du också att älska denna leksak för dess kvalitet och säkerhet. Leksaken är utformad för att vara robust och slitstark och klarar även de mest tumultartade barnlekar. Dessutom är den certifierad enligt de strängaste säkerhetsstandarderna så att föräldrarna kan känna sig tryggaesprit.

Ge ditt barn möjlighet att leva ut sin passion för ridning med Kidsglobe ridleksak. Denna leksak är också en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller helt enkelt för att glädja ditt barn. Beställ nu och låt ditt barn upptäcka hästvärlden på ett roligt och lärorikt sätt!

Mer information

Varumärke Kidsglobe
Tillverkarens SKU 254820
Färg röd/brun
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1