Ärmlös dunjacka för barn Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1

Ärmlös dunjacka för barn Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1
Börjar på: 979,42 kr
Upptäck Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1 ärmlös dunjacka för barn, perfekt för unga sportentusiaster.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 979,42 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ärmlös dunjacka för barn Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1

Den ärmlösa dunjackan för barn Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1 är ett måste för unga sportutövare. Med sin moderna design och ljusa färger kommer den att ge en touch av stil till alla outfits. Dunjackan tillverkas av det kända märket Le Coq Sportif och kombinerar komfort och prestanda för att följa med barnen i alla deras aktiviteter.

Denna ärmlösa dunjacka är designad för juniorer och är perfekt för aktiva barn som behöver rörelsefrihet. Det lätta tyget med god andningsförmåga ger en behagligt lätt känsla samtidigt som det värmer optimalt. Perfekt för svala höstdagar eller friska vårmorgnar och en utmärkt allierad för utomhusaktiviteter.

Den ärmlösa dunjackan Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1 har också praktiska detaljer som en avtagbar huva och fickor med dragkedja för att hålla småsaker säkra. Den ikoniska rooster-loggan är broderad på bröstet och ger detta kvalitetsplagg en distinkt touch.

Oavsett om du ska till skolan, sporta eller bara ta en promenad med familjen så kommer denna dunjacka att vara ett måste i ditt barns garderob. Den finns i flera olika storlekar och färger och är perfekt för både pojkar och flickor. Ge ditt barn komfort och stil med Le Coq Sportif Essentiels Extra N°1 ärmlös dunjacka för barn, ett säkert val för spirande sportfans.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410031
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior