Monokrom sweatshirt med huva för barn Le Coq Sportif N°1

Monokrom sweatshirt med huva för barn Le Coq Sportif N°1
Börjar på: 673,35 kr
Barnens monokroma huvtröja Le Coq Sportif N°1: ett måste för unga sportfans som vill ha stil!

Slut i lager

Beskrivning

Monokrom sweatshirt med huva för barn Le Coq Sportif N°1

Le Coq Sportif N°1 monochrome hoodie för barn är det perfekta valet för unga sportfans som letar efter en trendig och bekväm look. Tröjan tillverkas av det kända franska märket Le Coq Sportif och är designad för juniorer som vill visa sin passion för sport med stil.

Med sin snygga monokroma design är denna sweatshirt ett riktigt måste för barn och tonåringar. Den har en praktisk huva som skyddar mot kyla och en rund halsringning för extra komfort. De långa ärmarna och ribbade muddar i ärmsluten ger en åtsittande och bekväm passform.

Sweatshirten är tillverkad av kvalitetsmaterial och garanterar exceptionell hållbarhet och komfort. Den ikoniska Le Coq Sportif-logotypen är broderad på bröstet och ger plagget en touch av stil och stolthet. Denna sweatshirt är perfekt för alla tillfällen, oavsett om du är sport- eller fritidsklädd.

Le Coq Sportif är ett varumärke som är känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Denna monokroma huvtröja för barn är inget undantag. Den har utformats med omsorg för att ge optimal komfort samtidigt som den återspeglar varumärkets sportiga lookesprit.

Denna sweatshirt finns i olika storlekar för juniorer och är den perfekta presenten till blivande unga idrottare. De kommer att vara glada över att stolt visa Le Coq Sportif-logotypen och representera sin passion för sport.

Kort sagt, Le Coq Sportif N°1 monokrom huvtröja för barn är ett oumbärligt klädesplagg för alla unga sportfans. Med sin snygga design, överlägsna kvalitet och exceptionella komfort är den det perfekta valet för alla tillfällen. Ge ditt barn denna sweatshirt och låt dem visa sin kärlek till sport med stolthet och stil.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2321517
Färg blått ljus
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Egenskaper huva