Bodysuit för babyflicka Hummel Jocha

Bodysuit för babyflicka Hummel Jocha

Börjar på: 280,97 kr

255,75 kr

-9%
Ge din lilla flicka komfort och stil med body Hummel Jocha, från det kända märket Hummel. Ett måste för feminina bebisar!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 280,97 kr

255,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bodysuit för babyflicka Hummel Jocha

body baby girl Hummel Jocha är ett måste för alla modemedvetna små flickor. Denna body är designad av det välkända varumärket Hummel och är både bekväm och trendig. Den är perfekt för små flickor i åldern 0 till 24 månader.

Designen på denna body är både enkel och elegant, med den ikoniska Hummel -logotypen tryckt på framsidan. Det högkvalitativa tyget ger optimal mjukhet och komfort för bebisens känsliga hud. Bomullen som används är dessutom certifierat ekologisk, vilket gör den till ett miljövänligt val för miljömedvetna föräldrar.

Denna body baby girl är också mycket praktisk, med tryckknappar i grenen för enkel ombyteshantering. Den har också korta ärmar, vilket gör den perfekt för de varma sommardagarna. De klara färgerna och de söta mönstren gör denna body till ett perfekt val för små flickor.

Som förälder är det viktigt att välja kvalitetskläder till sina barn, och det är precis vad varumärket Hummel erbjuder. Deras känsla för detaljer och engagemang för hållbara material gör denna body till ett säkert val för din baby.

Oavsett om det är för en avslappnad dag hemma eller en familjeutflykt, body baby girl Hummel Jocha kommer att vara det perfekta valet för din lilla flicka. Den kan bäras som den är eller tillsammans med en kjol eller byxor för en elegantare look.

Med Hummel kan du vara säker på att din baby kommer att vara både bekväm och snygg. Beställ body baby girl Hummel Jocha nu och ge din lilla flicka det allra bästa inom mode.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 226048-3939
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby