Bodysuit för pojke Hummel Lehn

Bodysuit för pojke Hummel Lehn

Börjar på: 280,97 kr

255,75 kr

-9%
Upptäck komforten och stilen hos vår body baby boy Hummel Lehn, för din sportiga lilla baby.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 280,97 kr

255,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bodysuit för pojke Hummel Lehn

Body baby boy Hummel Lehn är det perfekta valet för din lilla pojke. Tillverkad av det kända märket Hummel, denna body är både bekväm och snygg.

Denna body är särskilt utformad för spädbarn och är anpassad till småbarns behov. Den är tillverkad av mjuk bomull, vilket ger optimal komfort för bebisens känsliga hud. Dessutom är den lätt att ta på och av tack vare tryckknapparna vid grenen.

Designen på denna body är en subtil blandning av stil och funktionalitet. Den ikoniska Hummel -logotypen är tryckt på framsidan, vilket ger en sportig touch till hela looken. Den runda halsen och de korta ärmarna gör den perfekt för varma sommardagar.

Oavsett om det är för en lekstund hemma eller en familjedag ute, är Body baby boy Hummel Lehn det perfekta valet. Den kan bäras som den är eller under byxor eller shorts för en elegantare look look. Med sin bekväma passform och kvalitetsfinish är denna body både funktionell och snygg.

Som förälder vill du ha det bästa för ditt barn, och det är precis vad du får med denna body Hummel. Förutom att den är bekväm och välsittande är den också lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas utan att förlora sin form eller färg frånorigine.

Ge ditt barn de allra bästa kläderna med Body baby boy Hummel Lehn. Med sin exceptionella kvalitet och tidlösa design kommer den garanterat att bli en stapelvara i din lilla pojkes garderob. Beställ din idag och låt din baby vara moderiktigt enkel!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224755-7429
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby