T-shirt för babypojke Hummel Lehn

T-shirt för babypojke Hummel Lehn

Börjar på: 280,97 kr

255,75 kr

-9%
Upptäck den exceptionella komforten och kvaliteten hos denna T-shirt för pojkar Hummel Lehn, ett måste för din lilla champion!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 280,97 kr

255,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för babypojke Hummel Lehn

Hummel Lehn baby boy T-shirt är ett kvalitetsplagg som är särskilt utformat för småbarn. Med sin sportiga, moderna design är den perfekt för aktiva, snygga pojkar.

Tillverkad av det kända märket Hummel, kombinerar denna T-shirt stil och komfort för att ge ditt barn den perfekta outfiten. Det mjuka, lätta tyget är perfekt för bebisars känsliga hud, medan den lösa passformen ger total rörelsefrihet.

Det emblematiska Hummel -motivet på framsidan ger en touch av originalitet till denna T-shirt, samtidigt som den är diskret och elegant. Dessutom gör den ljusa färgen och de snygga detaljerna den till ett trendigt plagg som inte kommer att gå obemärkt förbi.

Denna T-shirt är designad för bebisar och finns i olika storlekar, från 3 till 18 månader, så att den kan anpassas efter ditt barns tillväxt rapide. Den är också lätt att ta hand om, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Oavsett om det är en dag i parken, en familjeutflykt eller bara avkoppling hemma, kommer Hummel Lehn baby boy T-shirt att vara det perfekta valet för din lilla pojke. Det är också en perfekt present till föräldrar som uppskattar kvalitet och stil.

Lägg till en touch av sportighet och stil till ditt barns garderob med Hummel Lehn baby boy T-shirt. Med sitt välkända varumärke, komfort och omsorgsfulla detaljer är den det perfekta valet för moderiktiga pojkar. Beställ den nu och ge ditt barn det allra bästa inom babymode.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224754-7429
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby