Bodysuit för pojke Hummel Jan

Bodysuit för pojke Hummel Jan

Börjar på: 305,46 kr

274,84 kr

-10%
body baby boy Hummel Jan, designad av Hummel, är den perfekta kombinationen av komfort och stil för din lilla pojke.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,46 kr

274,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bodysuit för pojke Hummel Jan

body baby boy Hummel Jan är ett måste för små pojkar! Denna body är tillverkad av det kända märket Hummel, känt för sin sportiga stil och unika design, och är perfekt för bebisar i åldern 0-18 månader.

Designen på denna body är både elegant och bekväm. Den har den ikoniska logotypen Hummel, vilket ger en touch av stil till din lilla pojkes outfit. Dessutom ger det mjuka tyget som andas optimal komfort för ditt barns känsliga hud.

Denna body baby är också mycket praktisk. Den har tryckknappar i grenen för enkla blöjbyten rapide. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativ bomull, vilket gör den lättskött och hållbar.

Oavsett om ditt barn leker, sover eller sportar är denna body Hummel Jan perfekt för alla tillfällen. Den kan bäras på egen hand i varmt väder eller under en tröja eller långbyxor under svalare dagar.

Denna body finns i olika storlekar för att kunna anpassas efter ditt barns tillväxt och är ett måste för alla mammor som vill ge sin lilla pojke det bästa. Så vänta inte längre och lägg till body baby boy Hummel Jan till din bebis garderob idag!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224635-7781
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby