T-shirt för babypojke Hummel Jan

T-shirt för babypojke Hummel Jan

Börjar på: 305,46 kr

274,84 kr

-10%
Ge ditt barn stil och komfort med Baby Boy T-shirt Hummel Jan, från det kända märket Hummel.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,46 kr

274,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för babypojke Hummel Jan

Hummel Jan baby boy T-shirt är det perfekta valet för modemedvetna små pojkar. Denna T-shirt är tillverkad av det kända märket Hummel och kombinerar stil och komfort för bebisar. Den finns för bebisar, men är perfekt för barn i alla åldrar. Med sin enkla men eleganta design är denna T-shirt ett måste för alla tillfällen. Den är tillverkad av högkvalitativa material som är mjuka mot bebisens känsliga hud och slitstarka för daglig användning.

Hummel Jan baby boy T-shirt har märkets ikoniska Hummel -logotyp på bröstet, vilket ger T-shirten en sportig touch. Den finns också i en rad livfulla färger, perfekt för att lysa upp alla babyoutfits. Rund halsringning och korta ärmar gör tröjan lätt att ta på och av, perfekt för barn som rör på sig.

T-shirten är inte bara bekväm och snygg, den är också lätt att ta hand om. Den kan tvättas i maskin och torkar snabbt, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna föräldrar. Oavsett om det är en dag i parken, en födelsedagsfest eller bara lek hemma, kommer Hummel Jan baby boy T-shirt att vara det perfekta valet för din lilla pojke.

Som ett internationellt känt varumärke är Hummel känt för sin kvalitet och stil. Denna T-shirt för pojkar är inget undantag, utan erbjuder exceptionell kvalitet till ett överkomligt pris. Det är också ett bra presentval till nyblivna föräldrar eller för att fira att en bebis har anlänt till familjen.

Kort sagt, Hummel Jan baby boy T-shirt är ett måste för alla moderiktiga baby boys. Med sin tidlösa design, överlägsna kvalitet och komfort kommer den garanterat att bli en favorit i ditt barns garderob. Vänta inte längre och ge din lilla pojke den bästa T-shirten med Hummel Jan.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224634-7781
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Baby