Bodysuit för pojke Hummel Janus

Bodysuit för pojke Hummel Janus

Börjar på: 305,46 kr

274,84 kr

-10%
Upptäck komfort och stil med body baby boy Hummel Janus. Perfekt för småbarn från Hummel.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 305,46 kr

274,84 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bodysuit för pojke Hummel Janus

body baby boy Hummel Janus är det perfekta valet för din lilla pojke. Tillverkad av det kända märket Hummel, denna body kombinerar stil och komfort för din baby. Den är särskilt utformad för spädbarn och är anpassad till deras känsliga hud och känsliga morfologi.

body baby boy Hummel Janus är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa att din baby är mjuk och bekväm. Tyget andas och är lätt, så att barnets hud kan andas och hålla sig torr hela dagen. Dessutom är den lätt att sköta, vilket är ett stort plus för upptagna föräldrar.

Denna body blöja för pojkar är också mycket praktisk, med tryckknappar i grenen för enkelt blöjbyte. Du behöver inte ta av body helt för att byta blöja, vilket är en riktig tidsbesparing för föräldrarna. Dessutom är tryckknapparna starka och slitstarka, så de kommer att hålla i många år framöver.

Med sin moderna design och ljusa färger är body baby boy Hummel Janus både trendig och tidlös. Den finns i olika storlekar för att passa ditt växande barn. Oavsett om det är för en dag hemma, en familjeutflykt eller ett speciellt tillfälle kommer denna body att vara perfekt för din lilla pojke.

Förutom att vara bekväm och praktisk är body baby boy Hummel Janus också mycket slitstark. Den är utformad för att tåla ditt barns många äventyr och för att klara tidens tand. Så att du kan ge den vidare till framtida barn eller ge den i present till en vän eller familjemedlem.

Kort sagt, body baby boy Hummel Janus är ett måste för alla föräldrar som vill ge sin lilla pojke det allra bästa. Med sin kvalitet, komfort och stil kommer den att uppfylla alla dina förväntningar. Vänta inte längre och ge din bebis denna bedårande och praktiska body från Hummel.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224630-6367
Färg grön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1