Baby girl sparkdräkt Hummel Corsi Bloomers

Baby girl sparkdräkt Hummel Corsi Bloomers

Börjar på: 342,19 kr

303,38 kr

-11%
Söt Hummel Corsi Bloomers romper för babyflickor, bekväm och trendig, att lägga till i deras garderob just nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 342,19 kr

303,38 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Baby girl sparkdräkt Hummel Corsi Bloomers

Hummel Corsi Bloomers baby girl romper är ett sött och bekvämt plagg för små flickor. Den är designad av det kända märket Hummel och är perfekt för små flickor i åldern 0 till 24 månader. Med sin söta design och ljusa färger är elle perfekt för soliga sommardagar eller speciella tillfällen.

Strampdräkten har den ikoniska logotypen Hummel på framsidan, vilket gör den till ett trendigt plagg för bebisar från tidig ålder. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skön mot barnets känsliga hud.

Elastiska axelband och tryckknappar i grenen gör den lätt att ta på och byta, vilket är bra för upptagna mammor. Dessutom är sparkdräkten utformad för att ge barnet rörelsefrihet samtidigt som look är elegant och stilren.

Oavsett om barnet tar sina första steg eller leker i trädgården kommer Hummel Corsi Bloomers romper att vara perfekt för alla tillfällen. Elle kan bäras ensam eller kombineras med en topp för en ännu sötare och snyggare look.

Denna romper finns i flera olika storlekar för att passa barnets tillväxt och är också ett utmärkt val för en babypresent eller för att skämma bort en speciell liten flicka i ditt liv.

Så vänta inte längre, ge din lilla flicka komfort och stil med Hummel Corsi Bloomers baby girl romper. Med sin överlägsna kvalitet och bedårande design kommer elle att vara ett perfekt tillskott till din lilla skatts garderob. Beställ nu och låt din lilla flicka göra ett stänk med Hummel!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224627-8535
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1