Klänning för flickor Hummel Corsi

Klänning för flickor Hummel Corsi

Börjar på: 489,09 kr

390,18 kr

-20%
Upptäck Hummel Corsi tjejklänning för en sportig och feminin stil som kan bäras från tidig ålder.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,09 kr

390,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Klänning för flickor Hummel Corsi

Upptäck den senaste kollektionen av tjejklänningar från Hummel! Vår klänning för flickor Hummel Corsi är speciellt designad för unga, moderiktiga flickor. Tillverkad av högkvalitativt tyg och med oklanderlig finish, kombinerar denna klänning komfort och stil för växande flickor.

Varumärket Hummel är känt för sin innovativa design och sina kvalitetskläder, och denna klänning är inget undantag. Med den ikoniska Hummel -loggan på bröstet och kontrasterande detaljer ger klänningen en modern touch till alla outfits. Finns i en rad trendiga färger, det finns något för alla på tous!

Hummel Corsi girl's dress är perfekt för unga tjejer som vill ha komfort och stil. Den smala passformen och det lätta tyget ger stor rörelsefrihet, perfekt för vardagsaktiviteter och lek med vänner. Den runda halsen och de korta ärmarna gör den dessutom till den perfekta klänningen för varma sommardagar.

Klänningen är också mycket lättskött: elle kan maskintvättas utan problem. Tack vare sin styrka och hållbarhet kommer elle dessutom att följa med din dotter på alla hennes äventyr utan att förlora sin kvalitet och stil.

Tjejklänningen Hummel Corsi är ett perfekt val för unga tjejer som vill ligga i framkant när det gäller mode och samtidigt vara bekväma. Elle är också perfekt för föräldrar som vill ge sin dotter kvalitetskläder som kommer att hålla länge. Med sitt pålitliga varumärke och sin unika design är den här klänningen ett måste för alla unga tjejer som letar efter en outfit som är både trendig och tidlös.

Ge din dotter det allra bästa inom mode med Hummel Corsi klänning för flickor. Beställ nu och se din dotter stråla i sin nya klänning Hummel!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224625-8535
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1