Bodysuit för pojke Hummel Beesy

Bodysuit för pojke Hummel Beesy

Börjar på: 244,24 kr

204,21 kr

-16%
Upptäck den oöverträffade komforten och stilen hos vår body baby boy Hummel Beesy, för små fans av märket Hummel.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 244,24 kr

204,21 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bodysuit för pojke Hummel Beesy

body baby boy Hummel Beesy är ett bedårande babyplagg från det kända märket Hummel. Det är tillverkat av ett mjukt, bekvämt tyg och är utformat för att ge din baby optimal komfort samtidigt som det ger honom en trendig look.

Denna body är speciellt utformad för pojkar, med sitt unika mönster och ljusa färger. Den är perfekt för små barn från födseln till 24 månader. Föräldrar kommer att älska att klä sitt barn i denna body Hummel, som kan påminna dem om deras egen barndom.

Denna body är tillverkad av kvalitetsmaterial och är också mycket praktisk. Tryckknappar i grenen gör det enkelt att byta blöja rapide. Dessutom är tyget lätt att tvätta och ta hand om, vilket är mycket viktigt för upptagna föräldrar.

Den klassiska Hummel -designen finns på denna body, med varumärkets ikoniska logotyp på framsidan. Detta gör den till ett perfekt val för föräldrar som älskar märkeskläder och vill att deras barn ska se bra ut.

Denna body baby boy Hummel Beesy är också en utmärkt present till nyblivna föräldrar eller till en babyshower. Dess bedårande design gör den till ett populärt val för babygåvor och den kommer säkert att glädja alla.

Kort sagt, body baby boy Hummel Beesy är ett bekvämt, praktiskt och snyggt plagg för din baby. Med sitt välkända varumärke, unika design och komfort kommer det säkert att bli ett måste i din bebis garderob. Lägg den i din varukorg nu och låt din bebis bli den sötaste Hummel!

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224604-6367
Färg grön
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Baby
Antal per produkt 1