Bodysuit för babyflicka Hummel Ulla

Bodysuit för babyflicka Hummel Ulla

Börjar på: 280,97 kr

255,75 kr

-9%
Upptäck komforten och stilen hos varumärket Hummel med vår Body baby girl Ulla, perfekt för små flickor!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 280,97 kr

255,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Bodysuit för babyflicka Hummel Ulla

Upptäck komfort och stil med body baby girl Hummel Ulla. Denna body är det perfekta valet för små flickor som vill vara moderiktiga redan från tidig ålder. Med sin bedårande design och högkvalitativa material är denna body både bekväm och trendig.

Varumärket Hummel är känt för sina högkvalitativa sportkläder, och denna body är inget undantag. Denna body är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och är gjord för att hålla länge och tåla det dagliga slitage som en aktiv bebis utsätts för.

Denna body är speciellt utformad för små flickor, med sina mjuka färger och feminina skärning. Den broderade logotypen Hummel på framsidan ger en touch av stil och visar att ditt barn ligger i framkant när det gäller mode.

Med V-ringning och tryckknappar i grenen är denna body lätt att ta på och av. Den är också praktisk för snabba och enkla blöjbyten. Denna body är tillverkad av mjuk bomull som andas och håller ditt barn svalt och bekvämt hela dagen.

Oavsett om ditt barn leker eller sover är denna body Hummel Ulla det perfekta valet för en bekväm och snygg outfit. Den passar bebisar i alla åldrar, vilket gör den till en perfekt present till den speciella lilla flickan i ditt liv.

Så ge din bebis det bästa med body baby girl Hummel Ulla. Denna body är en perfekt blandning av komfort, kvalitet och stil och ett måste för alla spirande små fashionistas. Beställ nu och låt din baby skina i denna body Hummel.

Mer information

Varumärke Hummel
Tillverkarens SKU 224564-6367
Färg grön
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Baby